Eksklusive møbler

eksklusive-møbler-og-interiør

Finn ditt neste klenodium og forny hjemmet med våre eksklusive møbler. Hos VAMØ finner du håndplukkede møbler og interiør fra en rekke kjente merkevarer.

Se vårt utvalg

Er du på jakt etter nytt møblement? I så fall er VAMØ det perfekte stedet å starte. Vi byr på unike møbler, og har som mål at enhver kunde skal finne interiør og møbler de vil innrede hjemmene sine med.

Til tross for at vi mennesker er vanedyr og liker å følge flokken, er det ingen tvil om at vi også elsker å være unike. Hvem liker vel ikke å ha noe ingen andre har? – Noe eksklusivt.

eksklusiv-sofa-i-unik-blåfarge

Hva betyr det at noe er eksklusivt?

Ordet eksklusiv dukker opp i ny og ne, og forbindes gjerne med noe som er kostbart. Vi forstår det gjerne som noe av høy standard, at noe er utsøkt, luksuriøst eller spesielt. Med andre ord: At noe er eksklusivt kan bety at det er en sjeldenhet, at det er brukt solide materialer som gjør at produktet har lang levetid, eller at det har et helt unikt design. 

Det er nettopp det du som kunde får hos VAMØ. Vårt sortiment består av spesielle og luksuriøse produkter av høy kvalitet. Det skal være noe helt spesielt å dekorere hjemmet med møbler fra oss. 

Hva er eksklusive møbler?

Hvis møblene er laget av en spesifikke tresorter eller slitesterke tekstiler, kan dette være tegn på eksklusivitet. At møbelet er håndlaget fremfor å være produsert av maskiner er også et typisk tegn på eksklusivitet. Et særegent og unikt design er også typisk for eksklusive møbler.

Eksklusive-møbler-laget-av-solide-materialer

Vi er din leverandør av unike møbler

Om du er på utkikk etter helt spesielle møbler, finner du det hos oss. Hos VAMØ får du eksklusive møbler laget av solide materialer som semsket skinn, metall, tre, og annet møblement med utsøkt særpreg. Flere av våre møbler er også produsert av resirkulerte materialer, noe som gjør møblementet enda mer eksklusivt og samtidspreget. 

Møblene du finner i vår butikk er nøye utvalgt. Produktene er håndplukket fra et eklektisk sortiment for at du skal finne noe som uttrykker din personlige stil. Vi har alt fra eksklusive sofaer, spisebord, stoler, og oppbevaringsmøbler. Våre leverandører sørger for å levere møbler med lang levetid. De er laget i solide materialer, og har et design som både er moderne og tidløst på en og samme tid. Les mer om to av våre leverandører vi tilbyr eksklusive møbler fra. 

BePureHome

Den nederlandske møbelprodusenten BePureHome produserer kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Designerne skaper eksklusive design ved å hente inspirasjon fra tidens trender og preges av det rendyrkede uttrykket til BePureHome. Dette resulterer alltid i luksuriøse, elegante og robuste møbler. 

Made by Woood

Nederlandske Made by Woood har også spesialisert sitt sortiment av unike møbler. I møbelkolleksjonen til Woood finner du tøffe og moderne møbler. Produktene til denne produsenten lages i solide materialer, helst FSC-sertifisert furu og eik. Det som gjør det hele unikt er de rene linjene i designet, kombinert med nederlandsk håndverk.

eksklusivt-stuebord-i-tre

Du finner et stort utvalg av interiør hos oss

Om du er på utkikk etter dekorativt interiør har vi selvsagt dette også. Med alt fra vaser og lysestaker til speil, pynteputer og veggdekor, er VAMØ din interiørbutikk på nett. Her finner du alt du trenger, både for å innrede boligen, og ikke minst til dekorasjon. 

Gi hjemmet det lille ekstra.

Bestill møbler fra VAMØ i dag

Vår nettbutikk er bestandig åpen, og du kan bestille eksklusive og moderne møbler akkurat når det passer deg.

Lurer du på noe?

Om du har spørsmål angående våre produkter, ønsker mer informasjon eller trenger hjelp i forbindelse med levering, betaling eller andre praktiske løsninger, er det bare å ta kontakt. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne møbler og interiør som matcher din personlige stil. Kontakt oss på e-post: post@vamo.no

Du er hjertelig velkommen til vårt showroom

Om du ønsker å ta en titt på møblene før du bestemmer deg, kan du booke tid for å besøke vårt showroom på Råholt ved å sende oss en e-post. 

Her vil en av våre kyndige ansatte rådgi deg og finne nøyaktig hva du er ute etter.

Se vårt utvalg

Forrige innlegg Neste innlegg