Moderne møbler

moderne-møbler-med-retro-preg

Definer stilen din med moderne og unikt møblement. VAMØ leverer moderne møbler og interiør fra eksklusive merkevarer. Hold deg oppdatert med vårt sortiment!

Se vårt utvalg

Om du skal innrede boligen din, har du sikkert tenkt godt gjennom hvilken stil du vil ha og hva slags atmosfære du ønsker å skape. Noen foretrekker en rustikk stil med lyse vegger, utpregede detaljer og en lun følelse i hjemmet. Andre foretrekker at interiøret er preget av freshe farger og særpregede møbler. Andre er igjen opptatt av at det de velger skal være klassisk eller mer fokusert på å ha det nyeste nye. 

Uansett hva du foretrekker, er moderne et begrep som ofte går igjen når vi innreder boligen vår. Men hva betyr det egentlig at noe er moderne?

moderne-møbler-i-tre

Hva kjennetegner moderne møbler?

Vi lever i en verden som stadig er i utvikling, og det at noe er moderne betyr kort fortalt at det tilfredsstiller våre krav til design, funksjoner og kvalitet – i dagens samfunn. Selv om det som er moderne gjerne er en del av siste mote, betyr det ikke alltid at det er det. 

Et godt eksempel, er møbler i heltre. På 90-tallet var furumøbler en klassiker i norske hjem. Møbler i tre er fortsatt på moten, men i dag foretrekker vi eikemøbler og andre tremøbler med litt mer sofistikert preg – mer moderne. Det vil si, møblene har gjerne hardere linjer enn tidligere, treverket er innsatt med hvitolje eller mørkere nyanser – noe som gjør at det ser mer naturlig ut. Utseendet på møblene er mer dempet enn det var på 90-tallet. 

Det moderne påvirkes av tiden vi lever i. Likevel er møbler og interiør ofte reaksjonært – og er grunnen til at stiler gjentas med jevne mellomrom. På samme tid virker det som at vi i dag er mer opptatt av å velge et møblement som vi vet kommer til å vare I mange år. Derfor kan vi gjerne si at det tidløse fremstår moderne i dagens interiørverden.

moderne-spisebord-i-tre

Våre moderne møbler

Når du skal finne dine tidsriktige møbler, kan VAMØ rådgi deg om møbelprodusenter som lager møbler særlig tilpasset vår moderne tid. Hos oss finner du møbler og interiør fra eksempelvis BePureHome, Vtwonen, Made by Woood og Nordic Tales. Du finner alt fra sofaer og salongbord til oppbevaringsmøbler som skap og kommoder fra våre dyktige møbelprodusenter.

Bestill dine nye møbler i dag

Om du er på utkikk etter møbler av moderne design, har du kommet til rett sted. Hos VAMØ finner du tidsriktige møbler du vil ha i lang tid. For oss er det essensielt at du finner noe som passer din personlige stil – enten du skal ha nye stoler, nytt bord eller produkter til stuen. Husk at vi også tilbyr flotte interiørprodukter 

Hos oss finner du alt du trenger for å innrede hjemmet ditt. 

Lurer du på noe?

Om du har spørsmål angående våre møbler, leverandører, frakt eller andre praktiske løsninger, er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelige på e-post: post@vamo.no.

Se vårt utvalg

Neste innlegg