Trendy møbler

trendy-sofa-i-brunt-skinn

Dekorer hjemmet med trendy møbler og skap ditt unike hjem. Hos VAMØ finner du garantert møbler som passer din egen stil.

Se vårt utvalg

At noe er trendy betyr kort sagt at det er i motebildet i nåtiden. For mange betyr dette å ha et aktivt forhold til tidens stil, og gjerne holde seg stadig oppdatert. Det trenger ikke være det dyreste eller mest fancy som finnes på markedet. Det betyr rett og slett at det er denne stilen vi vil ha – nå. Dette kan være bestemte farger, materialer, eller uttrykk som preger nåtiden.

Hva er trendy?

Hva som er trendy endrer seg stadig, noe som er veldig tydelig når vi ser på hvordan hjemmene våre innredes i dag, sammenlignet med noen år tilbake. Det er ingen direkte fasit på hva som er trendy, nettopp fordi svaret er helt avhengig av når spørsmålet stilles. Det som er trendy i dag, er ikke nødvendigvis trendy om ett år eller to.

70-tallsstilen-er-tilbake-med-velur-og-naturens-farger

Når gamle trender vender tilbake 

Det er heller ikke slik at det som var trendy for mange år siden aldri blir trendy igjen. Det er nemlig ikke uvanlig at trender vender tilbake. Ta stilen på 70-tallet for eksempel. Denne tiden var preget av kordfløyel, farger som grønt, gult, oransje og brunt, og en rekke spenstige mønstre. Stilen vår har endret seg drastisk siden den gang, og vi har både vært innom pastellfarger på 80-tallet, til furu all over the place på 90-tallet. Rundt 2000 var stilbildet preget av sprakende farger og futuristiske uttrykk. Senere siktet vi mer mot den rake motsetningen, og en mer minimalistisk tilnærming.

Igjen har det blitt populært med putevar i kordfløyel og farger som grønt, gult og oransje. 70-tallet er tydelig hentet frem igjen. Det er likevel ikke slik at vi følger den opprinnelige 70-tallsstilen slavisk. Vi trekker gjerne ut deler av stilen og tilpasser den til dagens materialer og uttrykk. Vi tilegner oss spesifikke deler av 70-tallsstilen og tilpasser den dagens samfunn. Ergo, moderniseres fortiden. 

trendy-skjenk-i-tre

Våre trendy møbler

Vi har en rekke trendy og moderne møbler i vårt sortiment. Vi har håndplukket leverandører for å sikre at du får møbler laget i solide materialer og høy kvalitet. Merkene vi leverer møbler og interiør fra omfatter: 

  • BePureHome
  • Made by Woood
  • Vtwonen
  • Nordic Tales

I vårt sortiment finner du flere populære møbler. Våre leverandører produserer både trendy og tidløse møbler, slik at du finner noe som alltid vil passe din personlige stil. VAMØ gjør det enkelt for deg å finne ditt nye møblement, uansett hvilken tid du vil leve i. 

VAMØ: Din interiørbutikk på nett

Om du er på utkikk etter noen nyheter å fylle boligen din med, er VAMØ det perfekte stedet å starte. Våre leverandører leverer trendy og moderne interiør og møbler. Vi garanterer at du finner noe som matcher din personlige stil. 

Har du spørsmål? 

Om du har spørsmål angående våre produkter, frakt. levering eller andre ting, kontakt oss gjerne på e-post: post@vamo.no.

Se vårt utvalg

Forrige innlegg