Høstens trender

Bean 3-seter i ribbestoff natur

Høsten kom med mange trender, men du får fortsatt lov å være deg selv - og sånn skal det være tin enhver tid.

Be yourself!

Det å sette eget preg i interiøret er noe mange er god på, men vi lar oss ofte tvinge til å følge trendene. Den viktigste trend akkurat nå er at vi faktisk kan definere vår egen stil. Vårt hjem skal være et sted der vi finner trivsel og glede.

Lloyd 4-seter sofa fra baksiden miljøbilde

Jeg møter ofte kunder som vil ha et "designer hjem", men dette er ikke noe jeg går for fordi det er ikke jeg som skal bo der. Et hjem skal ha et personlig preg. Det skal være et sted som representerer deg og din familie, deres sjel og personlighet. Ja, jeg kan veilede slik at ting flytter mellom seg og vi finner balanse og harmoni, men jeg kan absolutt ikke sette mitt preg på ditt hjem. Du må være deg selv.

What´s HIP?

Men vi er allikevel opptatt av nyheter. Ikke nødvendigvis for å ha alt som et interiørblad, men for å finne inspirasjon til vårt eget hjem. 

Denne høsten ser vi at folk har gått tilbake til nøytrale, lyse og behagelige farger, men gjerne i kombinasjon med tekstur. Ribbestoff (ribb cord) er nok her for å bli. Velur er fortsatt i møte, men nå finner vi flere varianter, med mer tekstur. 

Philou speil og Caleidoscoop 1-seter med rygg

Vi er også optatt av hotellfølelse og mye komfort. Er det kankje fordi vi har vært hjemme så lenge at vi prøver å få "ferie følelsen" hjemme? Jo, det er kanksje grunnen. Men komfort er viktig uansett. Det å ha den fineste sofa er ikke nødvendigvis det viktigste - "funksjon fremfor estetikk", sier jeg alltid til mine kunder.

Bar Chaise Longue sand miljøbilde

DIY er en stor trend nå, mer enn noengang før. Gjennbruk og snekkeri er ord som brukes ofte i interiørblader og blogg. Vi har alle plutselig blitt super handy, og det er bra. Vi sparer på ressurser og utvider våre talenter. Vi ser mye blanding av forkjellie type treverk. Det er kult med kontrast. 

En annen ting vi har blitt god på er grønne planter. Dette er en trend som har vært en stund nå, men vi har blitt bedre til å passe på plantene og trekke naturen inn i vårt hjem. Planter og blomster frisker opp interiøret og skaper liv.

Keramikk er også tilbake. Vi finner både pynt og vaser i keramikk eller lignende materialer som pappmasjé. Gjerne unike eller håndlagde produkter finnes over alt i markedet. Med disse setter du eget preg i interiøret.

 Sara Lenestol offwhite teddy stoff miljøbilde

 

Forrige innlegg Neste innlegg