Julegave tips

Julegave tips

For interiør interesserte er det alltid hyggelig med en julegave som lager stemning. Her er noen tips til julegaver som garantert faller i smak. 

Lysestaker som varmer hjertet

Stemningsfulle og dekorative. Spesielt i vinter halvåret er vi glad i å tenne lys. En fin lysestake er alltid velkommen i stua.

Jake lysestake / Bumble lysestake

Jake lysestake / Bumble lysestake

Og snakk om lys...

Det er gjerne også i vinter halvåret at vi legger merke til hvor mørkt og trist det er i stua. En fin pendellampe eller gulvlampe kan være en smykke i rommet. Men det er ikke alltid lett å velge. Husk å holde deg til form eller farge så det ikke virker rotete.

Les mer om Tips til god belysning hjemme

Griffin gulvlampe / Stream pendellampe

Griffin Gulvlampe / Stream Pendellampe

Hva med veggpynt?

Det er ikke bare bilder man kan henge på veggen. Jeg liker alltid å henge planter, eller uvanlige dekorative elementer. Men speil er også en vinner. Et fint speil kan kle og forstørre rommet, og organiske former gir alltid lunhet. Sjekk ut Chain Speil serien. Her finner du forsjellige speil i forskjellige størrelser.

Fidde veggdekor / chain speil

Fidde Veggdekor / Chain Speil

Tekstiler

Et godt pledd eller en fin pyntepute kan også være en praktful julegave. Finn puter som hamonerer med stua og materialer som varmer. Finn et element som gjør det lunt i stua og som gjerne skylder seg ut. Natur/jord farger er aldri feil.

Fallon Pute / Ted pute

Se alle pynteputer

En blomst for min kjære

Er du flink til å kjøpe blomster til kjæresten? Det er alltid hyggelig å få blomster i gave, men det er ikke alltid man har en passende vase. En kul og annerledes vase kan være en blikkfanger i rommet, og en gave man alltid husker når man får blomster igjen. 

Pixie vase / Topaas Vase

Pixie Vase / Topaas Vase

Se flere gavetips

Enkelt og greit!

Eller kjøp et Gavekort til favorittbutikken. Med det treffer du alltid riktig!

Gavekort 

Forrige innlegg