Møblering og styling av fritidsbolig i Hemsedal

Møblering av høyfjellsleilighet i Fyri, Hemsedal

 Luksus i fjellet

Hemsedal er kjent for å være en av Norges mest populære skiferie steder. I de siste årene har det vært stor utvikling i form av hotell/resort og fritidsboliger. 

Møblert leilighet på Fyri i Hemsedal, kombinert stue og spisestue i lune toner

Et av de nyeste områdene som er bygd, er det lekre og luksuriøse komplekset, Fyri. Der har vi innredet en nydelig toppleilighet for våre kunder. Leiligheten brukes av våre kunders ansatte som fritidsbolig. Det er et avslappende sted med utsikt mot skibakken, der naturen trekker seg inn i leiligheten gjennom de store, fine vinduene i stua. Takets dobbelhøyde gir et fantastisk romfølelse og utnytter utsikten på best mulig måte.

Utsnitt av stue i leilighet på Fyri, med detalje fra vegg med speil og mose

Konsept, møblering og styling

VAMØ ble engasjert som totalleverandør av møbler og interiør. Vi har designet konsept for leiligheten, plukket ut alle møbler, innredninger og pyntegjenstander, og levert, montert og stylet. Ønsket var å oppnå hotellfølelsen, men med et koselig/personlig preg slik at man føler seg hjemme.

Konseptet vi utviklet handler om å skape et luksuriøst sted som allikevel gir rom for å koble av. Den skal også inspirere til å komme seg ut og nyte omgivelsene. Fargene vi brukte i kontrast med panelveggene gir et lunt og behagelig atmosfære. 

Spisebord og lyse stoler i velour, fra leilighet på Fyri i Hemsedal

Elegant komfort

Myke og eksklusive materialer som fløyel og lin gjør at leiligheten oppleves som elegant og stilig, mens jordfargene som er valgt i interiøret gir leiligheten et preg av komfort og jordnær.

 Resultatet ble en deilig fritidsbolig full av komfort og eleganse, som inspirerer til en avlslappende helg slik at gjestene kan koble av fra travelt storbyliv. 

Sovesofa med dekorputer og kaffebord i TV-stue/loftstue på Fyri i Hemsedal

Ønsker du vite mer om prosjektet eller våre tjenester, ta gjerne kontakt med oss!

Les og last ned brosjyre som pdf her.

Forrige innlegg Neste innlegg