Møblering og styling av hytte i Hallingdal

Møblering og boligstyling av hytte - utvendig miljø på terassen med hagemøbler

På solsiden av Flå

Bare et par timer unna Oslo finnes Turufjell, en ny fritidsdestinasjon som ligger på solsiden av Flå, i Hallingdal. Her utvikles det hytter og skisenter og vi har vært så heldige og fått være med på dette prosjektet. 

 Møblert stue i hytte med store vinduer

Tradisjonelt med moderne twist

Hytta på Turufjell er en klassisk, tradisjonell hytte med moderne preg. Ei trehytte med flott planløsning, kledd i furupanel og torvtak, med store vinduer for maksimalt utnyttelse av utsikten. Ja, utsikten er jo en av hovedattraksjonene her. Skog og mark og en stor skibakke. En perfekt helårshytte som passer både til lange, late dager eller aktive, sportsfylte weekender. Et sted der man kan komme bort fra en hektisk hverdag og finne ro.

Utsnitt av spisestue med dekket bord, og stue med sofa og lenestol

Møblering, montasje og styling

Vi i VAMØ ble engasjert som totalleverandør av møbler og interiør. Vi har designet konsept for hytta, plukket ut alle møbler, innredninger og pyntegjenstander, og levert, montert og stylet. Kunden ønsket riktig balanse mellom klassisk-tradisjonelt og moderne interiør for å skape en god opplevelse for sine ansatte. 

Konseptet vi utviklet var basert på at denne hytta ikke har én spesifikk gjest, men er en firmahytte som brukes av mange forskjellige ansatte. Interiøret måtte derfor passe til enhver stil med fokus på komfort og enkelt vedlikehold.

Oppredd dobbeltseng med sengeteppe og puter

Som skapt for rekreasjon 

Interiøret skal inspirere. Til tross for at vi har valgt elegante og eksklusive materialer, er hytta blitt lun og hjemmekoselig. Det er en kombinasjon av tunge og lette elementer for å skape balanse og harmoni. Slik har vi mulighet til å fremheve enkelte gjenstander.

Fargevalget gir en varm og behagelig atmosfære. Ved bruk av nøytrale farger treffer vi de fleste på smak og inspirerer til kos og hygge. Fargekombinasjonene har svake kontraster, men skaper allikevel en leken stil. 

Til slutt stylet vi med enkle og fine pyntegjenstander som gir liv og preg til rommene. Riktig bruk av lysestaker og blomstervaser gir et fleksibelt interiør der hver enkelt gjest kan pynte som det passer. Resultatet er en trivelig fritidsbolig der man enkelt kan koble av.

 Soverom med to senger, og loftstue med beige loveseat

Ønsker du vite mer om prosjektet eller våre tjenester, ta gjerne kontakt med oss!

Les og last ned brosjyre som pdf her.

Neste innlegg