Nyt uteplassen i sommer med eksklusive hagemøbler. Hos oss finner du unike utemøbler som gir uterommet det lille ekstra. Les mer og kjøp hagemøbler i dag! 


  Kjøp hagemøbler 


Når det er varmt i været er det deilig å kunne tilbringe dagene ute. Med eksklusive utemøbler fra VAMØ kan du nyte sommeren ute, enten du skal spise middagen i sola eller slappe av i loungen med gode venner. VAMØ Møbler og Interiør er en eksklusiv nettbutikk med møbler av høy kvalitet for alle og enhver. Vi håndplukker kolleksjonene selv slik at du som kunde får det beste fra våre leverandører. 


I vårt sortiment finner du trendy og moderne møbler produsert i Nederland. Flere av disse lages av resirkulerte materialer. Vi tilbyr møbler og interiør til alle rom i huset – både inne og ute.


Våre hagemøbler

For oss er det viktig at du finner møbler du virkelig liker og vil bruke år etter år. Derfor har vi samlet et utvalg av eklektiske utemøbler fra våre leverandører. 


I vårt sortiment finner du blant annet: 

  • stoler
  • benker
  • lounger/sofaer
  • spisebord
  • små bord/kaffebord

Utemøbler fra WOOOD

Møbelprodusenten Woood lager solide møbler. Utekolleksjonen preges av rene linjer, delikate farger og et stilrent design. 

Stilrene spisestoler

En av våre store favoritter er disse spisestolene laget i plast. Stolene er både praktiske, komfortable og fine. De passer til inne- og utebruk og gjør seg utmerket som stoler rundt spisebordet på terrassen.

Delikat hagebenk og stol

Hvis du vil ha utemøbler i tre, er hagebenken Banco et utmerket alternativ. Denne er laget i FSC-sertifisert Thermo Ayous og er et delikat tilskudd til hagen. Du får også en stol i samme serie, slik at du kan komplettere sittegruppen. 

Komfortabel gyngestol

For en ekstra komfortabel sitteplass ute, kan du investere i en gyngestol. Tom gyngestol fra Woood er en komfortabel og tidløs stol laget av vannavstøtende rotting. 


Utemøbler fra Exotan

Exotan har produsert utemøbler i over 30 år, og deres visjon er å tilby utemøbler passer til alle uansett hva slags behov og ønsker du har. De har full oversikt over trender og utvikling i markedet – du får med andre ord moderne utemøbler som tåler å være ute.

Behagelige loungesett

Om du vil ha et sted å slappe av i solen eller på sommerkveldene, er et loungesett helt utmerket. Fra Exotan kan du blant annet velge La Vida Loungesett, som er en romslig hjørnesofa med kaffebord og bordplater på hver side. Settet er laget av aluminium og FSC-sertifisert teaktre. 


Lucca Loungesett er også et sett fra Exotan. Settet består av en luksuriøs hjørnesofa og kaffebord laget i teaktre. 


Romslig hagesofa

Trenger dere en stor sitteplass, kan vi anbefale Sicilie Hagesofa. Dette er en romslig sofa med mange sitteplasser. Sofaen består av en stor aluminiumsramme og et motstandsdyktig og vannavstøtende stofftrekk på selve sofarammen og putene. Med åpen struktur i bunn av putene kan vannet renne ut, slik at sofaen tørker fort. 

Eklektiske hagestoler

Hvis du trenger noen nye spisestoler er Grace spisestol et utmerket alternativ. Stolen er laget av pulverlakkert stål og mesh, og har en sittepute. Dette er en komfortabel og stilren spisestol. 

Avslappende daybed

For late dager i sola kan en dagseng være akkurat det du trenger. Med en designstil som minner om sydligere strøk kan Bamboo Daybed fra Exotan være eksakt det du leter etter. Dette er en komfortabel seng laget av bambus. Vi har også flere hagemøbler i samme serie, slik at du kan komplettere uteplassen med møbler i samme stil. 


Trenger du nye hagemøbler?

Hos oss finner du produktene du trenger for å innrede uteområdet. Med ulike design og materialer er vi sikre på at du finner noen utemøbler som passer inn hos deg. 

Skal du innrede inne? 

Hvis du skal bytte ut noen møbler inne, er det bare å kikke i vår kjære nettbutikk. Her finner du alt fra soveromsmøbler og oppbevaring til sofaer og spisebord. Vi har også mye innen dekor, slik at du kan pynte opp med det du vil. 

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål angående våre produkter, produsenter, frakt og levering eller andre praktiske ting kan du ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på e-post: post@vamo.no og telefon: 929 71 255 i våre åpningstider (mandag til fredag kl. 08:00 til 16:00). 


VAMØ – din møbel- og interiørbutikk på nett!


  Kjøp hagemøbler