Meld deg på nyhetsbrev og bli med i trekning av Mark lenestolen!

unike-møbler-gjør-det-fint-i-hjemmet

Vi handler mye på nett, og interiør er intet unntak. Med eksklusive produkter og muligheten til å handle når det passer deg, er VAMØ din interiørbutikk på nett.

Se vårt utvalg

vi-leverer-møbler-fra-bepurehome

 

VAMØ Møbler og Interiør er en norsk interiørbutikk på nett. Med et utvalg av eksklusive og moderne møbler, sørger vi for at du har unikt og spennende interiør å dekorere hjemmet ditt med. 

Det finnes utallige interiørbutikker, både fysiske butikker og nettbutikker. Noen foretrekker å ta turen i fysisk butikk for å handle, men det er gode grunner til å handle interiør på nett også. Fordelene med å handle fra nettbaserte interiørbutikker er at har full oversikt over butikkenes sortiment, du handler når det passer deg, og du får det levert hjem. Alt dette uten at du trenger å bevege deg ut av sofaen. 

Unike møbler til alle hjem

Som en møbel- og interiørbutikk er det viktig for oss å kunne tilby et bredt spekter av produkter, slik at alle kan finne noe som passer inn i sitt hjem. Samtidig som vi tilbyr møbler og interiør som passer i de fleste hjem, er vi også opptatt av at produktene skal være eksklusive. Det skal være noe som gjør møblementet og interiøret du velger å dekorere hjemmet ditt med helt unikt. 

Våre merker

Vi tilbyr produkter fra flere ledende kvalitetsmerker – disse er nøye utvalgt, med tanken om at hvert produkt skal bidra til å passe personlig smak og skape ditt personlige uttrykk i boligen. Her er noen av merkene vi leverer møbler fra: 

BePureHome

Møbelprodusenten BePureHome er nederlandsk og tilbyr produkter med unike print i flere ulike typer materialer. De skiller seg ut med enkle design, som også er solide og luksuriøse. Med møbler og interiør fra BePureHome får du produkter som kan gi ditt hjem et chic, elegant eller røffere preg. Møbelkolleksjonen er utviklet med tanke på god kvalitet til en overkommelig pris.

vi-leverer-møbler-fra-bepurehome

Made by Woood

Made by Woood er nok en nederlandsk møbelprodusent som fokuserer på solide og minimalistiske møbler. Det unike med produktene fra Woood er hvordan det nederlandske håndverket preger design og materiale som brukes – furu og eik. De har også fullt fokus på bærekraft i produksjon og bruker blant annet FSC-sertifisert tre.

få-møbler-fra-madebywoood

Vtwonen

Møblene og interiøret fra Vtwonen er også nederlandsk, og designes for å være moderne, unikt og enkelt. Møbler fra Vtwonen sklir rett inn i ethvert hjem. Produktene fra denne produsenten lages også i solide materialer. Vtwonen er nytenkende i sine design og sørger for at du kan plassere praktiske og stilige møbler i hjemmet ditt.

vi-har-møbler-fra-vtwonen

Nordic Tales

Det siste av merkene vi leverer møbler og interiør fra er Nordic Tales. Denne leverandøren fokuserer på møbler og belysning i stilrent design – og passer perfekt til det Skandinaviske stiluttrykket. Nordic Tales er et dansk firma. Med en tanke om at alt rundt oss har en historie å fortelle, jobber de med å gi oss møbler og interiør som blir en del av våre egne historier. Det gjennomgående i designet deres er at de kombinerer originalitet og tradisjon.

bestill-møbler-fra-nordic-tales

VAMØ er din interiørbutikk på nett

Hvis du er på utkikk etter noen nye favoritter eller vil holde deg oppdatert på utviklingen innen interiørverdenen er vår nettbutikk VAMØ det perfekte stedet å starte. Vi sørger alltid for å føre varer med unike design, som samtidig vil oppleves samtidspreget i lang tid og passer inn i alle hjem. Hvem vet, kanskje finner du ditt neste favorittmøbel hos oss?

Kjøp møbler og interiør i dag

Hos oss finner du oppbevaringsmøbler, sofaer, spisebord, stoler, møbler til barnerommet, interiør og mye mer. Sjekk ut vårt sortiment og få levert varene dine hjem med et klikk. Vi vet du vil finne ett eller flere produkter som vil passe i nettopp ditt hjem. 

VAMØ - din interiørbutikk på nett!

Se vårt utvalg