Stue innredet med sofaer, skjenk og stuebord

Vi handler mye på nett, og interiør er intet unntak. Med eksklusive produkter og muligheten til å handle når det passer deg, er VAMØ din interiørbutikk på nett.

Se vårt utvalg

Gul og oransje stue innredet med brun skinnsofa og dekor

VAMØ Møbler og Interiør er en norsk interiør- og møbelbutikk på nett. Med et utvalg av eksklusive og moderne møbler, sørger vi for at du har unikt og spennende interiør å dekorere hjemmet ditt med. 

Det finnes utallige interiørbutikker, både fysiske butikker og nettbutikker. Noen foretrekker å ta turen i fysisk butikk for å handle, men det er gode grunner til å handle interiør på nett også. Fordelene med å handle fra nettbaserte interiørbutikker er at har full oversikt over butikkenes sortiment, du handler når det passer deg, og du får det levert hjem. Alt dette uten at du trenger å bevege deg ut av sofaen. 

Sort hylle med skap og skuffer

Unikt møblement til alle hjem

Som en møbel- og interiørbutikk er det viktig for oss å kunne tilby et bredt spekter av produkter, slik at alle kan finne noe som passer inn i sitt hjem. Samtidig som vi tilbyr møbler og interiør som passer de fleste stiler, er vi også opptatt av at produktene skal være eksklusive. Det skal være noe som gjør møblementet og interiøret du velger å dekorere hjemmet ditt med helt unikt. 

Rom innredet med hvit stol og hvit hylle med dekor

Våre merker

Vi tilbyr produkter fra flere kjente og ledende kvalitetsmerker – disse er nøye utvalgt, med tanken om at hvert produkt skal bidra til å passe personlig smak og skape ditt personlige uttrykk i boligen. Her er noen av merkene vi leverer møbler fra: 

BePureHome

Møbelprodusenten BePureHome er nederlandsk og tilbyr produkter med unike print i flere ulike typer materialer. De skiller seg ut med enkle design, som også er solide og luksuriøse. Med møbler og interiør fra BePureHome får du produkter som kan gi ditt hjem et chic, elegant eller røffere preg. Møbelkolleksjonen er utviklet med tanke på god kvalitet til en overkommelig pris.

Made by Woood

Made by Woood er nok en nederlandsk møbelprodusent som fokuserer på solid og minimalistisk møblement. Det unike med produktene fra Woood er hvordan det nederlandske håndverket preger design og materiale som brukes – furu og eik. De har også fullt fokus på bærekraft i produksjon og bruker blant annet FSC-sertifisert tre.

Rom innredet med brun skinnsofa og interiør

Vtwonen

Møblene og interiøret fra Vtwonen er også nederlandsk, og designes for å være moderne, unikt og enkelt. Møblementet fra Vtwonen sklir rett inn i ethvert hjem. Produktene fra denne produsenten lages også i solide materialer. Vtwonen er nytenkende i sine design og sørger for at du kan plassere praktiske og stilige møbler i hjemmet ditt.

Blått og grønt rom innredet med møbler i samme fargetoner og delikat interiør

Nordic Tales

Det siste av merkene vi leverer møbler og interiør fra er Nordic Tales. Denne leverandøren fokuserer på møbler og belysning i stilrent design – og passer perfekt til det Skandinaviske stiluttrykket. Nordic Tales er et dansk firma. Med en tanke om at alt rundt oss har en historie å fortelle, jobber de med å gi oss møblement og interiør som blir en del av våre egne historier. Det gjennomgående i designet deres er at de kombinerer originalitet og tradisjon.

Les om våre unike oppbevaringsmøbler.

Rom innredet med skrivebord og stol i tre.

Produkter til dekorasjon

Fra våre flotte leverandører leverer vi delikat interiør. Hos oss får du tak i alt fra vaser og speil til pynteputer og lysestaker. Nedenfor kan du lese mer om de ulike interiørproduktene du finner hos oss.

Dekorer med blomster

Skal du pynte opp hjemmet med blomster, planter eller bare en vase? Vi har det du trenger for dekorere boligen med frodige blomster og grønne planter. Sjekk vårt utvalg av delikate vaser og blomsterpotter. Om du vil pynte med planter som holder seg like fine året rundt kan vi også by på kunstige planter i ulike varianter. 

Vil du ha en dedikert plass til plantene, vasene eller andre gjenstander har vi også små sidebord som egner seg utmerket til dette. 

Hold det ryddig med hyller, knagger og kurver

For å ha orden i saker og ting, er det nyttig med hyller og knagger der ting og tang kan ha faste plasser. Kurver er også et must for å holde orden, og gir deg også muligheten til å gi rommet et delikat utseende med kurver, hyller og knagger i din stil.

Skjenk dekorert med lampe, plante og bokstativ.

Pynt opp med puter

For å gjøre det lille ekstra, er pynteputer det optimale tilbehøret. Ikke tilfører de rommet mykhet, tekstur og farger, de er også gode å ha i sofaen. Det blir straks litt lunere og hyggeligere med tepper og puter i rommet.

Speil

Gi rommet en ny dimensjon med speil! Det passer i alle rom, og med rammer i ulike former og materialer kan du skape et unikt preg på rommet, samtidig som du får praktisk nytte av interiøret. 

Lysestaker 

Enten det er vår, sommer, høst eller vinter er det alltid koselig med levende lys. Da er det jo perfekt å bruke lysestaker for å gjøre siste finish i dekoren og du trenger ikke tenne lysene engang.

VAMØ – unikt interiør på nett

Hvis du er på utkikk etter noen nye favoritter eller vil holde deg oppdatert på utviklingen innen interiørverdenen er vår nettbutikk VAMØ det perfekte stedet å starte. Vi sørger alltid for å føre varer med unike design, som samtidig vil oppleves samtidspreget i lang tid og passer inn i alle hjem. Hvem vet, kanskje finner du ditt neste favorittmøbel hos oss?

Kjøp interiør i dag

Hos oss finner du oppbevaringsmøbler, sofaer, spisebord, stoler, møbler til barnerommet, interiør og mye mer. Sjekk ut vårt sortiment og få levert varene dine med et klikk. Vi vet du vil finne ett eller flere produkter som vil passe i nettopp din bolig. 

Trygg betaling og rask levering

Når du handler hos oss kan du være sikker på at betaling og levering gjennomføres på en trygg og effektiv måte. I vår nettbutikk kan du velge blant kjente betalingsløsninger, slik at du kan velge det beste for deg. Leveringstid varierer noe, men normalt har vi rask levering – mellom 3 og 5 dager. Les mer om frakt og retur her

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående produkter, frakt, retur eller andre ting er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelig på e-post: post@vamo.no og telefon: 929 71 255. Kundeservice er åpen mandag til fredag fra kl. 09:00 til 16:00. 

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev

Er du nysgjerrig på sesongens trender? Eller ønsker du å få med deg gode tips og de beste tilbudene? Meld deg på vårt nyhetsbrev der vi deler nyheter, tilbud, kampanjer, ja stort og smått. 

Interessert i interiørtips?

Vi fyller jevnlig på med tips og råd til innredning og interiør i bolig. På vår interiørblogg kan du lese om alt fra sesongens trender til møblering og styling på hytta. Sjekk våre interiørtips her.

VAMØ – interiør på nett!

Se vårt utvalg