Meld deg på nyhetsbrev og bli med i trekning av Mark lenestolen!

gravure-praktisk-bokhylle-fra-woood

Når vi innreder hjemmet er vi gjerne opptatt av design og interiør, men også praktiske løsninger. VAMØ tilbyr unike oppbevaringsmøbler av høy kvalitet. 

Bestill oppbevaringsmøbler

VAMØ Møbler og Interiør er en norsk nettbutikk med trendy og moderne møbler for alle. Våre møbler håndplukkes av vår interiørarkitekt ved Design by VAMØ, som sørger for et stort og variert utvalg til ethvert hjem.

Målet er at du som kunde skal kunne fylle hjemmet ditt med møbler og interiør som matcher din stil, og samtidig være unikt og praktisk. Her er spesielt oppbevaringsmøbler essensielt.

Hvorfor har vi møbler til oppbevaring? 

Du har sikkert opplevd at det å fjerne et skap som har stått i gangen, stua eller et annet sted i hjemmet føles ryddigere og frigjør plass i rommet. Likevel er det en grunn til at det skapet har stått der – det gir rom for oppbevaring. 

Behovet for oppbevaringsplass har eksistert lenge og i Europa var faktisk kistene det første oppbevaringsmøbelet. Fordelen med dette møbelet er at det i tillegg til å tilfredsstille behovet for oppbevaringsplass, kan det også benyttes som bord og sitteplass. I dag benytter vi ikke kister i like stor grad til oppbevaring, men behovet for et sted å oppbevare ting har vi helt klart.

Barney hylle fra bepurehome - vegghylle

Uansett hvor mange ting du har, skal du derfor ikke kimse av et skap, en skjenk eller TV-benk. Med møbler som er designet for oppbevaring sørger du for å ha en plass å gjemme bort alt rotet. Samtidig gir det mulighet for å ha system når alt har sin faste plass. 

Ulike typer oppbevaringsmøbler

Ordet oppbevaringsmøbel høres kjedelig ut, men det trenger det absolutt ikke være. Du ser kanskje for deg et stort klesskap i furu eller en hvit kommode alle har maken til. Det trenger aldeles ikke å være sånn, og det er derfor vi byr på moderne og trendy møbler. Slik at du kan gjemme bort rotet i et møbel du er stolt av å ha fremme. Nedenfor kan lese mer om ulike typer oppbevaringsmøbler som finnes i vårt sortiment:

Garderobeskap

Vi byr på en rekke garderobeskap, perfekt til ethvert soverom, gang eller hvor enn du måtte plassere det i hjemmet. Våre skap kommer i ulike størrelser, som åpner opp for at du kan velge et skap som passer hjemmet ditt. 

Garderobeskap-passer-til-oppbevaring-av-klær

Her er et utvalg av garderobeskap vi tilbyr:

  • Connect fra Woood
  • Sivan fra Woood
  • Morris fra Woood
  • Stage fra Vtwonen
  • Locker fra Vtwonen

Vitrineskap og skap

Vi har som regel behov for oppbevaring de fleste steder i hjemmet. På kjøkkenet har vi ofte flust av skap og skuffer til kopper, kar og matvarer. På soverommet har vi gjerne kommoder og garderobeskap til oppbevaring av klær. Vi har også ting i stua som trenger en plass. Her er vitrineskap og andre skap helt ypperlig. Vitrineskap er perfekt til oppbevaring av servise, glass, skåler og andre ting du ikke får plass til i kjøkkenskapet og ellers ikke vil ha fremme. 

Hos VAMØ får du blant annet vitrineskap og andre skap fra disse merkene:

  • BePureHome
  • Woood
  • Vtwonen

Skjenk og kommode

Om du ikke har plass eller behov for et stort skap, er kommoder og skjenker gode alternativer til oppbevaringsmøbler. Her får du muligheten til å stue vekk klær, småting, kaffekopper, spill og andre ting du ikke har noe annet sted å legge. I tillegg har du muligheten til å pynte med ting på toppen av kommoden eller skjenken, slik at det ikke bare er et oppbevaringsmøbel – men også en del av dekor og interiør i hjemmet. 

kommoder-er-praktiske-oppbevaringsmøbler-i-alle-rom

En av skjenkene vi tilbyr, fra BePureHome er Bequest Skjenk. Denne skjenken gir deg et praktisk og trendy møbel. Ikke bare har den masse oppbevaringsplass. Den gir også rommet det lille ekstra med et unikt og stilfullt design.

kommoder-er-praktiske-oppbevaringsmøbler-i-alle-rom,

Om du trenger en ekstra kommode til oppbevaring, tilbyr vi et stort utvalg flotte kommoder. Kommodene fra Forrest-serien til Woood er et prakteksempel på hvordan du får masse oppbevaringsplass, samtidig som du integrerer naturen i interiøret. 

Hylle

Hvis du er på utkikk etter en åpen oppbevaringsløsning, er hyller perfekt til nettopp dette. I vårt sortiment finner du flere typer hyller som gjør det enkelt å holde orden i boksamlingen, pynte opp med skulpturer, vaser og bilder.

praktisk-bokhylle-fra-bepurehome

Vi har flere typer hyller, og du kan velge mellom både stående hyller og vegghengte hyller. Et eksempel på en stående hylle er Bookazine Bokhylle fra Vtwonen. Den er laget av tre, rettere sagt: valnøttfinér. Med både åpen hylle på toppen og skapdører nede kan du både benytte hyllen til å vise frem din beste bokserie og skjule ting bak dørene.

praktisk-hylle-fra-woood-meert

Av vegghengte hyller kan vi blant annet by på Meert Vegghylle fra Woood. Denne er laget i metall, og gir rommet et minimalistisk preg. For å tilpasse den til din egen stil, kan du velge mellom gull eller sort farge på hyllene. Meert Vegghylle er perfekt til å vise frem bilder og bøker. 

TV-benk

De aller fleste av oss har en TV i stua, og denne skal jo også stå på noe. I vår butikk kan du finne TV-benker og konsollbord som gir deg et sted å plassere TV-en, spillkonsoller og dekor. I tillegg har du oppbevaringsplass til både filmer, kabler, spill og andre ting. 

Gravure - praktisk tv-benk og oppbevaringsmøbel til stua

Gravure TV-benk fra Woood er et godt eksempel på hvordan du får et sted å plassere TV-en, oppbevaringsplass og ikke minst et møbel som gjør seg utmerket i interiøret. Du trenger ikke bruke den som TV-benk engang – du kan jo bare pynte med vaser, bilder og det du måtte ha av dekorgjenstander. 

Bestill unike møbler til oppbevaring i dag

Du er hjertelig velkommen til å bestille produkter fra vår nettbutikk. Om du har spørsmål om produktene, ønsker mer informasjon om levering eller lurer på noe annet, kan du kontakte oss på e-post: post@vamo.no, eller benytte vår chat på nettsiden. 

VAMØ – din interiørbutikk på nett!

Bestill oppbevaringsmøbler